De beste kant van waterflesje bedrukken

Wij optimaliseren voortdurend het druk- en orderproces. 99% van de klanten is zeer content en beveelt ons alweer met bij anderen. De designers helpen je met jouw artwork en melden je altijd ons digitaal ontwerp.

Dit promotiemiddel is ideaal voor een beurs ofwel evenement. Maar ook op kantoor om jouw klanten iets unieks te geven. Bestel daarom vlug en eenvoudig je persoonlijk drinkflesjes voor Drukzo.

Voor Greengiving is het geoorloofd de Dopper Original te bedrukken betreffende uw merknaam, slogan, tekst of persoonsnaam. Ofwel het meteen gaat teneinde ons logo in PMS kleur(en) ofwel teneinde een full colour bedrukking. Via een meerdere kleuren mag een Dopper kompleet worden ingesteld op de huisstijl.

Wilt u dan ook waterflesjes laten bedrukken met de persoonlijk tekst of merknaam? Vervolgens bent u dan ook voor BudgetBidons juiste juiste adres! Bovenstaand vindt u dan ook een zo assortiment te bedrukken waterflesjes, en er zit gegarandeerd ons geschikt flesje vanwege u bij!

Heb jouw geen persoonlijk ontwerp voor jouw waterflesjes? No problem! De vormgevers kunnen ons mooi ontwerp wegens je maken zeker tot jouw wens.

Een minimale lettergrootte welke wij aanraden is 6 pt. Zo zorg jouw ervoor dat letters echt leesbaar bestaan op je eindresultaat. Toepassen een passende waarden wegens full color zwart.

Of het je twijfelt of je afwisseling aanslaat bij je spelers. Advies nodig aan flesjes drinkwater bedrukken of flesjes mineraalwater met opdruk? Vervolgens mag door te telefoneren, mailen of chatten betreffende een aangaande de medewerkers. Bel naar 0318-743600 ofwel stuur jouw vragen naar gerard@maxilia.nl.

Een offerte is eenvoudigweg via onze website met te vragen en in slechts een minuut bezit u dan ook een cheapie en duidelijke offerte in uw mailbox!

Onze witte waterflesjes geraken geleverd betreffende een bijpassende schroef- ofwel sportdop en bestaan gevuld betreffende niet-koolzuurhoudend bronwater.

Geen gevectoriseerd merknaam? Nauwelijks nood, Maxilia regelt het voor jouw! Dit logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het vervolgens bekwaam aan. En het kost niets! Vanwege een genoeg bezigheden zal een leverdatum over een bestelling een dag later zijn.

Een labels op de waterflesjes geraken all click here aan in full colour bedrukt. Op deze manier kan zijn een exposure maximaal en uw reclame-uiting zal echt opvallen! Daarnaast slaat niemand vlug een flesje drinkwater af, en is dit relatiegeschenk altijd gerespecteerd.

Heb jouw hulp nodig voor het publiceren betreffende jouw bestelling? Wij bestaan er wegens je! Dus hebben wij al meer vervolgens 150.000 tevreden klandizie. Meld je met voor de nieuwsbrief

Benieuwd naar een opties en hoe de ontwerpstudio je reclameboodschap zo doelmatig mogelijk mag inzetten? Verzend je merknaam mee met jouw aanvraag en een ontwerpstudio helpt jou reclame vervaardigen!

We verder helpen jouw gaarne met het promoten van je festival ofwel project. Via drukwerk, maar ook met allerlei verschillende zaken welke bovendien komen kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *